Programledelse

En vellykket konferanse henger ofte sammen med gode gjester og god programledelse. Journalist Ove Sjøstrøm leder konferanser på norsk og engelsk.

– Som mangeårig reporter fra TV 2, TVNorge og Eurosport, er jeg en rutinert live-intervjuer. Jeg gjør også grundig research før hver konferanse. I tillegg har jeg kurs og coaching fra SpeakLab og de to tidligere BBC- journalistene Rosie Goldsmith og Max Easterman.

Foto: Silje Katrine Robinson
Foto: Silje Katrine Robinson

Konferanse-TV

Å holde på tilhørernes oppmerksomhet gjennom en hel konferansedag, kan være krevende. Med ulike tv-innslag som problematiserer temaer og introduserer foredragsholderne, tar du konferansen et steg videre i både form og innhold. Levende bilder er med på å holde salen i ånde.

IMG_2642

Vi produserer korte og poengterte videoinnslag til din konferanse. Innslagene til Forvaltningskonferansen 2018 ble produsert i samarbeid med Smau media AS.

Frilansjournalist

Mediadropp tar også på seg redaksjonelle oppdrag. De siste årene har Ove Sjøstrøm vært fast frilanser tilknyttet tradisjonelle mediehus. Her kan du se litt av produksjonen for TV, nett og papir frem til høsten 2016. Sjøstrøm skriver også for litteraturmagasinet BOK og nettavisen BOK365.

IMG_7465.JPG

Under Litteraturtoget i 2016 gjorde Sjøstrøm sommerintervjuet med HKH Kronprinsesse Mette-Marit for magasinet BOK. I februar 2018 var han utegående reporter for TVNorge og Eurosport under OL i Pyeongchang i Sør-Korea.

IMG_3690

Oppdragsskriving

Vi tar på oss oppdrag for offentlige og private organisasjoner og bedrifter. Her kan du lese artikler som er skrevet for UiB og NHH:

Informasjonsformidling

Mediadropp utfører også tidsbegrensede informasjonsoppdrag i forbindelse med ulike arrangementer. I 2017 leverte vi tekst og TV til utstillingen «Legender i gull. Trakiske skatter fra Bulgaria» i samarbeid med mediebyrået Creato og Smau Media. Utstillingen ble vist på Bryggens Museum i Bergen.

Scenen.jpg